Home > Over ons

Wij zijn uw persoonlijke partner in totaalbouw!

Endevoets Timmerwerken verzorgt al uw werkzaamheden in en rondom het huis. Wij begeleiden u in het gehele proces van contact tot aan de uitvoering van het project. Van een eenvoudige verbouwing tot aan complete (nieuw)bouw. Door onze jarenlange ervaring betrouwbare spelers op het gebied van totaalbouw. Wij werken met een hecht team van ervaren vakmensen. Samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers en onderaannemers staan we garant voor hoogwaardige service en kwaliteit.

Wij bouwen samen met u aan mooie projecten!
Wij bieden de oplossingen voor al uw bouwprojecten. Ook als het gaat om maatwerk oplossingen kunnen we u van dienst zijn. Wij werken samen met u aan mooie projecten en laten uw woonwensen in vervulling gaan. Dit alles voor een eerlijke prijs, een persoonlijke service en altijd in nauw contact met de klant.

Uw specialist uit de regio?
Wij nodigen u graag uit om samen met ons uw wensen te bespreken met betrekking tot dakwerken, aanbouw, verbouw, onderhoud of renovatiewerkzaamheden. We doorlopen samen de beschikbare plannen en maken een passende offerte. De kosten worden bepaald door de omvang van het project en de gekozen materialen. Alles is mogelijk. Wij denken graag met u mee over de te nemen stappen en de materiaalkeuzes. We zijn als regionaal bouwbedrijf transparant over onze werkwijze en staan dan ook bekend om onze persoonlijke service.

Ervaar de jarenlange ervaring van ons bouwbedrijf!
Wij zijn een veelzijdig en flexibele bouwbedrijf die zeer ruime ervaring heeft op het gebied van dakwerkzaamheden aanbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Alles volgens plan en met een goede prijs- en kwaliteitsverhouding verzorgen wij uw project van A tot Zink. Heeft u vragen over prijzen of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wilt u een offerte op maat voor uw nieuwbouwproject? Neem vandaag nog contact met ons op! We zullen spoedig contact met u opnemen!