Home > Diensten > Renovatie

Wij helpen u bij uw renovatieproject!

Naast onderhoud kunt u bij Endevoets Timmerwerken ook terecht voor complete renovatieprojecten. Renovatie is net iets anders dan bouwen. Hierbij gaan we een bestaand pand herstellen. U kunt u dan denken aan werkzaamheden zoals opnieuw schilderen, vloeren vervangen, stucwerkzaamheden of het vervangen van tegelwerk. Uw pand wordt als het ware gemoderniseerd. Een renovatie verdient de nodige aandacht. Wij staan bekend om ons vakmanschap. Met oog voor detail helpen wij u graag bij het renoveren van uw project!

Endevoets Timmerwerken is uw expert!
Bekijk onze projecten en laat u overtuigen van onze kwaliteit. Wij zullen naar uw wensen luisteren en professioneel werk afleveren. Wij zijn pas tevreden als onze klanten ook tevreden zijn. Dat is de kracht van Endevoets Timmerwerken.

Interesse? Vraag een offerte aan!
Wij zijn er voor al uw renovatieprojecten! Wij bespreken graag uw woonwensen. Samen met de klant stellen we een plan op om zo de kosten inzichtelijk te maken. Als u wilt weten wat de kosten zijn van een renovatie? Heeft u behoefte aan een offerte op maat? Neem dan contact met ons op of mail naar aanvraag@endevoetstimmerwerken.nl. We staan graag voor u klaar om mooi werk te leveren!