Home > Diensten > Verbouw

Een verbouwing doet u samen met Endevoets Timmerwerken!

Bij ons kunt u rekenen op een passend advies, service en vakwerk. Bij Endevoets Timmerwerken worden verbouwingen van A tot Z geregeld. U wordt als klant geheel ontzorgt en kunt er van uitgaan dat we hoogwaardige kwaliteit leveren. Dit betekent dat sloopwerk, afvoer van de materialen, timmerwerk, installatiewerk, metsel- tegel- en stukadoorswerk allemaal door ons en onze partner worden uitgevoerd. Wij bespreken samen met u uw wensen en maken de verbouwing concreet mogelijk op papier. Wij geven u hierbij advies over onder andere de constructie en de juiste bouwmaterialen. Met onze oplossingsgerichte mentaliteit is er altijd een oplossing te vinden om aan uw woonwensen te voldoen! 

Zorgeloos uw woning verbouwen!
Een verbouwing is een investering in uw woning of bedrijfpand. Voor elke bouwopdracht kunt u bij ons terecht. Van nieuwbouw, verbouw, renovatie tot restauratie, het is allemaal mogelijk bij Endevoets Timmerwerken. Elke woning is uniek. Hierdoor is iedere klus weer anders. Bekijk onze projecten en laat u overtuigen van onze service! Van ontwerp tot oplevering kunnen wij uw bouwzorgen uit handen nemen! Dit doen wij ondertussen al meer dan 10 jaar voor uiteenlopende klanten. Van overheidsinstanties, tot bedrijven en particulieren.

Hoe werkt Endevoets Timmerwerken?
Heeft u interesse om uw pand te verbouwen en wilt u met ons samenwerken? Wij komen graag bij u langs om alles in een persoonlijk gesprek met u door te nemen. Vanuit hier kunnen we een planning en offerte voor u uitwerken. Het werk wordt natuurlijk binnen de afgesproken termijn voltooid en we hebben altijd contact met de klant over de voortgang van het project. Als u wilt weten wat de kosten zijn van een verbouwing? Neem dan contact met ons op of mail naar aanvraag@endevoetstimmerwerken.nl. We staan graag voor u klaar om mooi werk te leveren!