Home > Diensten > Nieuwbouw

Voor al uw nieuwbouwprojecten! Kies voor Endevoets Timmerwerken!

U staat op het punt om een huis te bouwen? Hierbij moet u natuurlijk wel verzekerd zijn van een professionele partner. Een bouwbedrijf met ervaring, expertise en oog voor detail. Op Endevoets Timmerwerken kunt u bouwen! Als wij een project uitvoeren voldoet het altijd aan de hoogste verwachtingen. Wij realiseren graag uw bouwproject van begin tot eind. Als u Endevoets Timmerwerken inschakelt kunt u gegarandeerd zijn van hoogwaardige bouwwerkzaamheden.

Uw project geheel op maat!
op zoek naar een nieuw interieur, luxe buitenkeuken, kastenwand voor uw kantoor woon of slaapkamer we kunnen alles voor u maken! Dit alles geheel naar wens of laat u inspireren door onze projecten. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van woonhuizen, loodsen, schuren etc. In overleg met de opdrachtgever, architect, constructeur en aannemer zal een totaalpakket worden samengesteld. Hierbij proberen we uiteraard alle wensen van de klant te realiseren tegen een betaalbare prijs. Wij staan bekend als een persoonlijk, professioneel en betrouwbaar bouwbedrijf. Ervaar het zelf!

Vraag een offerte op maat aan!
Heeft u een specifieke vraag of wilt u advies over onze diensten? Zoekt u een bedrijf met veel bouwervaring, die alles van A tot Z voor u kan regelen? Endevoets Timmerwerken staat graag voor u klaar! U kunt telefonisch contact met ons opnemen of stuur een mail naar aanvraag@endevoetstimmerwerken.nl. Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden om met u samen uw woonwensen te bespreken.