Home > Diensten > Onderhoud

Grondige onderhoud aan uw pand biedt voordelen!

Ook voor diverse onderhoudswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan schilderwerk, dakrenovatie, gevel en kozijnen vernieuwen en nog veel meer. Ook zal uw woning een mooie onderhouden uitstraling behouden. Als een woning eenmaal gebouwd is, wil dit niet zeggen dat er nooit meer onderhoud nodig is. Het onderhoud van uw pand is dan ook het halve werk. Want achterstallig onderhoud kan flinke kosten met zich meebrengen en daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Met de service van Endevoets Timmerwerken ziet uw huis er weer netjes en verzorgt uit.

Wij laten graag onze onderhoudsprojecten zien!
Wij staan bekend om onze persoonlijke service, flexibiliteit en de beste prijs voor de beste kwaliteit. Wij kunnen bouwen van A tot Z. Daarom zijn we er ook trots op om ons werk aan u te laten zien! Kijk snel bij onze projecten en laat u overtuigen van ons vakmanschap!

Wilt u een offerte aanvragen neem dan contact op!
Bent u geïnteresseerd in onderhoud voor uw pand? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op of mail naar aanvraag@endevoetstimmerwerken.nl. Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek om bouwwensen met u door te nemen. Op tijd en op de juiste manier schilderen voorkomt onnodig houtrot aan kozijnen en gevels. Zo blijven de onvoorziene kosten op onderhoud laag. Wij leggen u graag uit hoe Endevoets Timmerwerken te werk gaat.