Home > Diensten

De specialisten van Endevoets Timmerwerken zijn ervaren bouwers!

Naast dat wij verschillende projecten uitvoeren hebben wij ook ervaring met het verbouwen. En dat in de meeste brede zin van het woord. We hebben veel ervaring en door onze expertise kunnen we elke klus klaren! U kunt ons op vele vlakken inschakelen. Denk aan een aanbouw, een nieuwe woonkamer, een gehele bovenverdieping, badkamer of aan een dakkapel. We bespreken graag met u wat uw wensen zijn.

Wij werken aan hoogwaardige bouwprojecten.
Van A tot Z verzorgen wij het gehele traject. Wij dragen niet voor niets de naam Endevoets Timmerwerken. Er wordt nauw samengewerkt met u als klant zodat het eindresultaat nooit afwijkt van uw wensen. Pas wanneer u 100% tevreden bent leveren wij het project op. Doordat wij jarenlange ervaringen hebben in verbouw, onderhoud, renovatie en nieuwbouw kunnen wij snel de ideale oplossing leveren. Wij verzorgen het geheel traject vanaf het eerste advies tot aan projectrealisatie!

Wij leveren diverse werkzaamheden aan!
Endevoets Timmerwerken blijft innoveren in nieuwe technieken om op deze manier aan de vraag van de klant te voldoen. Door onze ruime kennis op het gebied van materiaalsoorten en bouwtechnieken zorgen wij ervoor dat u altijd een juiste oplossing krijgt aangeboden. Wij denken graag met u mee. Hieronder kunt u zien wat wij u bieden:

Met goed onderhoud voorkomt u ingrijpende renovaties. 
Ons doel is om uw bouwproject te realiseren. Ook bij kleinschalige reparaties, schilderwerk, herstelwerkzaamheden houden wij contact met onze klanten zodat zij nooit voor onverwachte verassingen komen te staan. Bij Endevoets Timmerwerken kunt u altijd rekenen op een proactieve werkhouding. Onze vakmensen denken met u mee over zowel grote als kleine onderhoudsklussen.

Renovatie aan uw pand nodig?
Geen enkel materiaal is onbekend voor ons. Wij kunnen u dus zo zorgvuldig mogelijk verder helpen in uw renovatieproject. Dit doen wij binnen uw opgegeven budget, met oog voor elk detail en een zorgvuldige planning die wij altijd van tevoren met u afstemmen. Heeft u een woning in bezit of heeft u een woning op het oog die flink toe is aan renovatie? Endevoets Timmerwerken helpt u maar al te graag bij uw renovatieproject. Of het nou gaat om de woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, wc of de woning in zijn geheel.

Zelfs bij nieuwbouwprojecten staat Endevoets Timmerwerken voor u klaar!
Heeft een architect uw plannen getekend of loopt u rond met de nog uit te voeren plannen? Bij Endevoets Timmerwerken worden uw nieuwbouwplannen werkelijkheid. De ontwikkeling en bouw van uw huis lig bij ons in goede handen want bij ons krijgt u altijd een duidelijk bestek en een overzichtelijke kostenberekening. Zo zult u niet tegen onverwachte onenigheden aanlopen en kunt u rekenen op passend advies en vakwerk op maat.

Op zoek naar een partner voor uw verbouwing?
Meer ruimte of vervanging van leidingen en vers stucwerk aanbrengen? U wilt de indeling veranderen door verplaatsing of wellicht zelfs verwijdering van een muur? Een kleine ingreep kent grote gevolgen. Een bijkeuken of een dakkapel zorgt gelijk voor een geheel nieuwe indeling en ruimte. Daarom is het altijd belangrijk om heldere afspraken te maken voordat de verbouwplannen ingezet kunnen worden. Als het gaat om verbouwing is Endevoets Timmerwerken uw aanspreekpunt.

Neem contact op met ons voor al uw totaalbouwprojecten!
Bent u benieuwd wat de kosten zijn van uw bouwproject? Neem dan contact met ons op. Onze vakspecialisten zullen zo snel mogelijk reageren. Wij wensen u maar al te graag uit om uw wensen te bespreken met betrekking tot nieuwbouw, onderhoud, renovatie of verbouw.