Home > Diensten > Dakwerken

Endevoets Timmerwerken: Voor al uw dakwerken

Endevoets Timmerwerken is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in verschillende dakwerken. Onze specialisten hebben veel ervaring en oog voor detail. Wij kunnen u helpen bij het renoveren, repareren, isoleren van uw dakwerken. Daarnaast plaatsen wij voor u uw dakkapel en dakramen. Of het nu gaat over nieuwbouw, uw bestaande woning of uw bedrijfspand bij Endevoets Timmerwerken kiest u voor service en zekerheid.

Wij renoveren uw dak voor u!
Dakrenovaties komen in veel verschillende soorten en maten. Denk hierbij aan het vervangen van uw pannendaken, leien daken of bitumen daken. Uw renovaties moeten natuurlijk goed uitgevoerd worden. Met onze specialisten hebben wij binnen no-time uw dakbedekking vervangen of andere renovatie voor u weggezet. Daarnaast hebben wij ook kennis van andere klussen zoals aansluitingen en dakgoten. Daarbij maken wij ook nog meteen al uw hoeken en naden in orde. Door onze brede kennis hoeft u niet naar meerdere bedrijven voor dezelfde klus.

Wij repareren uw dak!
Daklekkages kunnen erg vervelend zijn en moeten zo snel mogelijk verholpen worden. Als dit niet gebeurd kan dit veel schade aan uw pand opleveren. Het is erg belangrijk dat u een professioneel bedrijf inschakelt om het lek op te sporen. Om daklekkages te voorkomen kunt u uw dak regelmatig laten inspecteren. Ook hiervoor kunt u bij Endevoets Timmerwerken terecht. Wij zullen snel en gericht de zwakke plekken in uw dak opsporen en repareren. Daarnaast beschikken wij over de benodigde kennis en materialen om uw dakgoten, naadverbindingen, dakranden en nog veel meer te repareren.

Met goede dakisolatie bespaart u op uw energierekening
Het is erg belangrijk dat uw dak goed geïsoleerd is. Door te kiezen voor dakisolatie kunt u fors besparen op uw energierekening. Voor het plaatsen van dakisolatie heeft u vakmannen nodig. Als uw dakisolatie niet goed geplaatst wordt kunt u last krijgen van vocht- en andere problemen. Endevoets Timmerwerken levert kwaliteit vakwerk tegen een betaalbare prijs.

Een dakkapel op maat
Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor een dakkapel of dakraam. Dit is omdat je met een dakkapel of dakraam meer ruimte en licht in uw woning creëert. Een dakkapel kunt u bij Endevoets Timmerwerken geheel naar wens laten zetten. Wij gaan samen met u rond de tafel om uw wensen te bespreken. Daarna zullen wij een plan opstellen zodat u met de minst mogelijke zorgen en tijd een prachtige dakkapel heeft.

Kies de juiste dakbedekking
Uw dakbedekking krijgt door de verschillende weersomstandigheden veel te verduren. Een platdak heeft het nog zwaarder te verduren dan een dak met een helling omdat daar het water e.d. af kan lopen. Gelukkig kan Endevoets Timmerwerken u helpen bij het maken van een geschikte keuze. Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van pannendaken, leien daken, bitumen daken en nog veel meer. U bent natuurlijk op zoek naar het beste dak voor uw nieuwbouwwoning, aanbouw of bedrijfspand. Daarnaast is het belangrijk dat deze duurzaam wordt gezet. Endevoets Timmerwerken ontwikkeld duurzame dakoplossingen.

Vraag nu een offerte aan!
Door onze jaren lange kennis kunnen wij u helpen bij verschillende dakwerken. Elk project behandelen wij met de grootste zorgvuldigheid. In tegenstelling tot andere bedrijven hebben wij ervaring met veel verschillende soorten dakwerken. We streven altijd naar de beste kwaliteit dat binnen uw budget valt. Heeft u interesse in een dakkapel of heeft u een dakreparatie nodig? Vraag dan uw offerte aan!